IMG_6052a.jpg

EAST VILLAGE RESTAURANT

Tigerland

Opened by a brother and sister team, this restaurant was created on a shoestring budget within a concrete block shell. The use of readily accessible and inexpensive materials in unexpected ways gives the space its distinct quality. Clusters of clear and frosted acrylic tubes, reminiscent of bamboo, create a dividing screen at the front of the restaurant and a light feature in the back of the dining room. Florescent light fixtures, draped with fabric give the restaurant an even and warm glow. A long bar constructed with thickly stacked bamboo and punctuated with a custom polycarbonate panel, unifies the elements of the space and allows for additional seating in this small storefront restaurant. A new commercial kitchen and mechanical system were also part of the project. 

New York, NY

Photo Credits:

Delft Photography

 
IMG_6075a.jpg
 
IMG_5976.JPG